‹ Alle artikelen
21 december 2017

2018 een jaar om naar uit te kijken!

2017 loopt alweer op z’n eind. Het is een cliché, maar zo’n jaar vliegt echt voorbij. In maart heb ik een fijne periode als Interim Banquet Sales Manager bij KIT Meeting & Events afgesloten. Daarna weer veel aan training en coaching gedaan voor diverse onderwijsinstellingen. Mystery onderzoeken uitgevoerd. Ook heb ik de tijd genomen om in mezelf te investeren. Samen met een business coach gewerkt aan persoonlijk leiderschap en de missie en visie van &VIVE Consultancy. Dit is nodig om &VIVE naar een volgend niveau te brengen, zodat ik mijn klanten van nog meer waarde kan zijn.

10 jaar &VIVE

In 2018 bestaat &VIVE 10 jaar. Ik kan het nog niet bevatten. Het lijkt als de dag van gisteren dat ik het zelfstandige pad op ging. Maar goed, die mijlpaal kan ik niet ongemerkt voorbij laten gaan. Er staan hele leuke en nieuwe dingen gepland voor 2018 en ik vertel je daar graag snel meer over. Dus tot binnenkort!