Over &VIVE

&VIVE staat voor ‘…& Van Iersel Van Egmond’. Jessica Van Iersel – Van Egmond, dat ben ik. Na mijn studie Hotelmanagement heb ik diverse (leidinggevende) commerciële functies vervuld. Bij toonaangevende hotels waar een optimale dienstverlening centraal stond. Sinds 2008 help ik leidinggevenden en hun teams in hotels en andere organisaties die de klant/gast voorop stellen om meer resultaat en kwaliteit te behalen. Die puntjes voor de &: dat ben jij. &VIVE betekent dus: jij & ik. Samen kijken we wat jij als manager (of jullie als team) nodig hebt om effectiever en efficiënter te zijn, waardoor je met meer plezier werkt en meer resultaat haalt. In mijn rugzak zit ruim 25 jaar ervaring die ik graag inzet om anderen te helpen zich te ontwikkelen.

On-the-job

&VIVE staat niet aan de zijlijn maar naast je in jouw speelveld. Door naast het management en de medewerkers te staan, is het mogelijk om knelpunten te signaleren. Te horen waarover jij en jouw team onzeker of ontevreden is. Te ervaren waar het wringt en ter plekke suggesties voor verbeteringen aan te dragen en door te voeren. Geen lange adviesrapporten, maar concrete resultaten daar waar het gebeurt: on-the-job.

Interim

Kom je capaciteit tekort op een (commerciële) afdeling? Zoals een afdeling (banquet-)sales, marketing, reserveringen of servicedesk? Dan schiet &VIVE je graag te hulp voor een korte of langere periode. Bijvoorbeeld ter overbrugging van een zwangerschapsverlof, ter vervanging van een zieke of bij tijdelijke drukte door projecten. &VIVE heeft meer dan 25 jaar ervaring in de hospitality-branche. En is na een korte inwerkperiode in staat zelfstandig te functioneren of een team te leiden.