Over &VIVE

&VIVE staat voor ‘…& Van Iersel Van Egmond’. Jessica Van Iersel – Van Egmond, dat ben ik. Na mijn studie Hotelmanagement heb ik 10 jaar diverse (leidinggevende) commerciële functies vervuld. Bij toonaangevende hotels waar een optimale dienstverlening centraal stond. Sinds 2008 help ik hotels en andere organisaties in de gastvrijheidsbranche om meer omzet en kwaliteit te behalen. Die puntjes voor de &: dat bent u. &VIVE betekent dus: u & ik. U heeft een waardevolle organisatie. Ik heb de expertise om die zo commercieel en effectief mogelijk in te richten. Samen brengen wij uw bedrijf verder. Op een leuke en doeltreffende manier!

On-the-job

&VIVE staat niet aan de zijlijn maar naast u in uw speelveld. Op de commerciële werkvloer. Door naast het management en de medewerkers te staan, is het mogelijk om knelpunten te signaleren. Te horen waarover uw team onzeker of ontevreden is. Te ervaren waar het wringt en ter plekke suggesties voor verbeteringen aan te dragen en door te voeren. Geen lange adviesrapporten, maar concrete resultaten daar waar het gebeurt: on-the-job.

Interim

Komt u capaciteit tekort op een commerciële afdeling? Zoals een afdeling sales, marketing, reserveringen of banquet-sales? Dan schiet &VIVE u graag te hulp voor een korte of langere periode. Bijvoorbeeld ter overbrugging van een zwangerschapsverlof, ter vervanging van een zieke of bij tijdelijke drukte door projecten. &VIVE heeft meer dan 20 jaar commerciële ervaring in de hospitality-branche. En is na een korte inwerkperiode in staat zelfstandig te functioneren of een team te leiden.

Sales scan

Bent u benieuwd naar de effectiviteit van uw commerciële activiteiten? Nieuwsgierig waarmee &VIVE u van dienst kan zijn? Een laagdrempelige en snelle manier om dit in kaart te brengen is de Sales scan. Op basis van een persoonlijk bezoek, scant &VIVE uw commerciële afdelingen. In kaart wordt gebracht hoe processen nu lopen, waarom dit zo gebeurt en waar u tegenaan loopt. Uiteraard met oog voor uw medewerkers: wat zijn hun ervaringen? Bekleden de juiste mensen de juiste functies? Op basis hiervan ontvangt u algemene aanbevelingen ter verbetering van uw efficiëntie. &VIVE is u vervolgens graag behulpzaam bij het implementeren van de suggesties.